ПСИХОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ КОМУНІКАТИВНИХ БАР'ЄРІВ СТАРШОКЛАСНИКІВ ЯК ВАЖЛИВИЙ НАПРЯМОК УПРАВЛІННЯ СУЧАСНОЮ ШКОЛОЮ - ФЕДОСОВА, А. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Результати щодо впливу соціально-психологічних факторів на виникнення комунікативних бар’єрів можна використати в роботі практичних психологів, робітників соціальних служб для молоді, у педагогічній діяльності, а також під час підготовки студентів психологічних та педагогічних вищих закладів освіти.