ПРОГРАМА ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ ПРОФЕСІЙНО-УПРАВЛІНСЬКОГО САМОВИЗНАЧЕННЯ ДІВЧАТ (В ПЕРІОД НАВЧАННЯ У ВИЩОМУ ЗАКЛАДІ ОСВІТИ) - ЩОТКА, О. Я. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Психологічна підтримка процесу професіоналізації, професійного самовизначення у вищому закладі освіти (ВЗО), що здійснюється психологом у межах психологічної служби в системі вищої освіти, сприяє формуванню у майбутніх фахівців професійно важливих якостей особистості, системи особистісної регуляції майбутнього професіонала, забезпечує його сходження на рівень самодетермінації у професійній діяльності та професійній кар’єрі [6; 9].