ПСИХОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ТОЛЕРАНТНОСТІ МЕНЕДЖЕРІВ ОСВІТИ - ЯРМІЙЧУК, С. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Особливо ця проблема стає актуальною у процесі діяльності менеджерів освіти, об’єктом діяльності яких є інша людина. Підготовка професійних менеджерів освіти в Україні, що розпочалася в останні роки, потребує, на наш погляд, дослідження особливостей вияву у них толерантності