СОЦІАЛЬНЕ СЛУЖІННЯ ЦЕРКВИ У СУЧАСНОМУ СВІТІ - МАРТИШИН, Діонісій (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Діалог світської та богословської науки завжди спрямований на розширення та поглиблення соціальної думки Православної Церкви, він сприяє впровадженню богословського знання в соціальну практику через пошук шляхів взаємодії Церкви та суспільства. Соціальне служіння Церкви спрямоване на перетворення, освячення суспільства та окремих соціальних інститутів, воно посилює вплив християнської громадськості на український соціум через священну місію Української Православної Церкви.