ПИХОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТОЇ КАР'ЄРИ ЯК ЗАПОРУКА УСПІШНОГО КЕРІВНИЦТВА - ТАРАСЮК, Р. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Підкреслюється вагомість психологічних знань у процесі формування особистої кар’єри, особлива увага приділяється її атрибутам і мотиваціям. Розглядаються позиції, які становлять мотиваційну основу кар’єри як генералізовану форму організаційних досягнень