ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИБОРУ ПРОФЕСІЇ СТУДЕНТІВ ПОДВІЙНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ З ПРАКТИЧНОЮ ПСИХОЛОГІЄЮ - ГРШЬОВА, О. М. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Вивчалась проблема розвитку професійної спрямованості студентів подвійних спеціальностей. Порівняння анкетних даних студентів IV курсу засвідчило, що на відміну від студентів II курсу вони мають достатню професійну спрямованість й усвідомлення вимог до професії практичного психолога.