ДОСЛІДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ПРОБЛЕМ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ - БАРОВ, М. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Наведено дані про особисті ціннісні орієнтації та проблеми сучасної студентської молоді. Подано ієрархію цінностей і проблем з їх аналізом.