МОЛОДЬ І СУЧАСНА КУЛЬТУРА: ПСИХОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ - ПАВЛЮК, А. І. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
У перехідний період розвитку суспільства змінюються різні сфери його життя: культура, політика, економіка тощо- Ці зміни можна назвати трансформаційними і вони здійснюються відповідно до вимог часу. Змінюються життєві стандарти, моделі поведінки і потреби. Найбільшою мірою ці зміни відбиваються на молоді. Молодь в силу свого положення і соціально-психологічних особливостей посідає особливе місце у формуванні нової культури та структури суспільства, від неї залежить подальший соціальний та науково-технічний проірес.