ЩОДО ПИТАННЯ РЕФЛЕКСІЇ СОЦІОКУЛЬТУРНОЇ ДИНАМІКИ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ - КЛЛУГЕР, В. С. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Розглядається проблема соціокультурних змій та методика відстеження їх у сучасної студентської молоді. Досліджується питання, яку суб'єктивну оцінку дають собі студенти у процесі підвищення культури. Встановлено, що більшість студентів правильно розуміють основні риси висококультурної особистості і це дає можливість формування культурного, розвиненого, високоінтелеюпуального суспільства