ПРОБЛЕМА КЕРІВНИЦТВА ТА ЛІДЕРСТВА В СИСТЕМІ ОРГАНІВ ВНУТРІШНІХ СПРАВ - БАНДУРКА, І. В.; БОЧАРОВА, С. П.; ЗЕМЛЯНСЬКА, О. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Керівник органів внутрішніх справ (ОВС) є представником великої групи державних службовців, що здійснюють найважливіші функції керування: