ВПРОВАДЖЕННЯ ОЧНО-ЗАОЧНОЇ ФОРМИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ МОЛОДШИХ МЕДИЧНИХ СПЕЦІАЛІСТІВ У ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ - КУПРІЙЧУК, М. В. (Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, 2024)
Сучасна практична медицина, що динамічно розвивається, потребує постійного оновлення та вдосконалення знань спеціаліста