КОНКУРС В СИСТЕМІ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ: ЗАГРОЗИ ТА ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ - Пархоменко-Куцевіл, Оксана (Публічне урядування, 2016)
Проаналізовано підходи до поняття конкурс в системі держав- ної служби. Здійснено аналіз чинної нормативно-правової бази щодо відбо- ру кадрів на державну службу. Запропоновано застосування інноваційних методів відбору кадрів на державну службу.