ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТОК МОВНОЇ ТА ЛІНГВОКРАЇНОЗНАВЧОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ ЗА ПРИНЦИПАМИ НОВИХ МЕТОДИЧНИХ КОНЦЕПЦІЙ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ (НА ПРИКЛАДІ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ)

Автор(и)

  • Є. Ю. ГОНЧАРЕНКО

Анотація

Сучасні методики викладання іноземних мов – це використання сучасних іноваційних технологій, а саме комп’ютерних програм, Інтернету, е-mail-проектів, дистанційного навчання. До сучасних методик треба віднести також навчальні ігри, інтерактивний підхід у викладанні іноземних мов та його головні принципи – комунікативний та конструктивістський.

Посилання

Беляев Б. В. Очерки по психологии обучения иностранным языкам. – М.: Просвещение, 1965. – 227с.

Зимняя И. А. Психология обучения иностранным языкам. – М.: Педагогика, 1991. – С. 11.

Макаревич И. Г. Использование Интернета на уроке немецкого языка // Иностранные языки в школе. – 2001. – № 5. – С. 40–43.

Околепов О. П. Дистанционное обучение: сущность, дидактические особенности, технологии // Электрон. журн. “Дистанционное образование”. – 1999. – № 3. – С. 24.

Пассов Е. И. Коммуникативный метод обучения иноязычному говорению. – М.: Просвещение, 1991. – С. 86.

Скляренко Н. К. Як навчити сьогодні іноземних мов (концепція) // Іноземні мови. – 1995. – № 1. – С. 5–9.

Технологічність як основний методичний підхід до створення курсів дистанційного навчання через Інтернет // Матеріали Другої Всеукр. конф. молодих науковців “Інформаційні технології в науці та освіті”. – Черкаси, 2000. – С. 18.

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-05-31

Як цитувати

ГОНЧАРЕНКО, Є. Ю. (2022). ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТОК МОВНОЇ ТА ЛІНГВОКРАЇНОЗНАВЧОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ ЗА ПРИНЦИПАМИ НОВИХ МЕТОДИЧНИХ КОНЦЕПЦІЙ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ (НА ПРИКЛАДІ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ). Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Психологія, (1 (32), 317-321. вилучено із https://journals.maup.com.ua/index.php/psychology/article/view/1506